Zaalinformatie

Ruimte nodig voor uw bijeenkomst? In het hart van Eindhoven ligt Gele Kegels, dé vergaderlocatie die zich uitstekend leent voor trainingen, vergaderingen, congressen en symposia. Met 17 zaaloplossingen en gevarieerde cateringvoorzieningen biedt Gele Kegels alles wat uw bijeenkomst nodig heeft: van gratis draadloos internet en goede koffie tot vakkundige medewerkers en uitstekende catering. Alle zalen zijn voorzien van daglicht en bevinden zich op de 1e en 2e etage. Wij kunnen de zaalruimte in elke opstelling plaatsen, afgestemd op uw wensen. Zo creëren we altijd de perfecte ruimte voor uw bijeenkomst. Kortom: bij Gele Kegels ontmoet u Brabantse gastvrijheid in een moderne en sfeervolle, kleurrijke omgeving.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw congres, vergadering of bijeenkomst?

Vragen, opmerkingen of suggesties? We horen het graag.

Neem contact met ons op via 040 – 202 60 00, via e-mail  of via het contactformulier. We staan graag voor u klaar.

Online boeken of een offerte aanvragen kan natuurlijk ook.

Zaalinformatie

Zaal capaciteiten

Gele Kegels heeft 13 verschillende zalen op de eerste en tweede etage. Stuk voor stuk op maat in te richten voor uw bijeenkomst.

Zaalinformatie

Handige plattegrond

Wilt u vast een kijkje nemen? Benieuwd hoe onze zalen eruit zien en hoe ze te combineren zijn? Bekijk dan vast onze plattegrond.

 Zaalinformatie

Gastvrije service

Gele Kegels is een inspirerende locatie. Of u nu komt om te werken, te ontmoeten, te vergaderen of te vieren, voor elke denkbare bijeenkomst bent u van harte welkom.