Mogelijkheden

Gele Kegels heeft 17  zaaloplossingen met verschillende afmetingen tot 150 m². Ruimte nodig voor uw seminar? Dan zetten we de theateropstelling voor u klaar. Training? Dan kiest u voor de U-vorm. We zetten de mogelijkheden voor u op een rijtje.

examen opstelling gele kegels eindhoven

EXAMEN

Een opstelling waarin examenkandidaten in alle rust en ruimte hun examen kunnen maken. Voor elke kandidaat leggen we een stressbal en banaan klaar.

Gele Kegels Carre opstelling

CARRE

Een zaalopstelling waarin mensen elkaar kunnen aankijken zorgt voor goede interactie met uw gezelschap. De Gele Kegels heeft zalen voor 60 personen in carré-opstelling.

Opstelling

THEATER

De overzichtelijke theateropstelling is ideaal voor uw lezing, presentatie of seminar. Uw publiek (tot 120 personen) zit in rijen en tijdens uw presentatie kunt u iedereen aankijken.

Opstelling

SCHOOL

Heeft u een zaal nodig voor uw training of opleiding? Kies dan voor de schoolopstelling. Deze overzichtelijke opstelling is perfect voor intensieve trainingen tot 52 personen.

Opstelling

U-VORM

De tafels staan in een U-vorm met een losse tafel aan het open einde, zodat iedereen (tot 44 personen) goed zicht op de spreker en elkaar heeft. Uitstekend geschikt voor interactieve presentaties.

Opstelling

CABARET

Met deze opstelling kunnen veel (tot 68) personen tegelijk aanwezig zijn bij een presentatie. De stoelen staan in rijen, met het zicht naar de spreker en het scherm.

Meer weten? We laten u vast de plattegrond en de mogelijke zaalopstellingen zien. Of uw gezelschap nu uit 50 of 120 personen bestaat, we hebben een zaal en een vergaderarrangement dat bij uw bijeenkomst past. Aan alles is gedacht en wij zorgen ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Onze sfeervolle zalen gecombineerd met jarenlange ervaring staan garant voor een geslaagde bijeenkomst. Welkom bij Gele Kegels!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw congres, vergadering of bijeenkomst? Vragen, opmerkingen of suggesties? We horen het graag. Neem contact met ons op via 040 – 202 60 00, welkom@gelekegelseindhoven.nl of via het contactformulier. We staan graag voor u klaar. Online boeken of een offerte aanvragen kan natuurlijk ook.