Flexwerken

Flexwerken is sterk in opkomst; zelf bepalen waar en wanneer u werkt, wordt steeds populairder. Af en toe een leuke werkplek nodig? Gele Kegels biedt u de perfecte oplossing: werken in een professionele ruimte, uw gasten ontvangen in een representatieve ambiance, gebruik maken van draadloos internet en andere faciliteiten.

Sfeervol en professioneel

Tijd over tussen twee afspraken? Zoekt u een sfeervolle locatie voor uw zakelijke afspraak? Gele Kegels geeft u de ruimte! Onze flexwerkplekken zijn flexibele werkplekken in een sfeervolle ruimte met een professionele uitstraling. U kunt zonder reserveren gratis komen werken, ontmoeten, overleggen in een inspirerende omgeving.

Aangename omgeving

We creëren graag een aangename werkomgeving voor u. Daarom hebben we korte communicatielijnen en een transparante werkwijze. Even snel iets regelen of bijzondere wensen? Geef het gerust bij ons aan.

flexwerken

Ontmoeten en werken

Veel zzp’ers maken gebruik van de flexplekken bij de Gele Kegels Eindhoven. U kunt gewoon binnenlopen, inloggen op het wifi netwerk en aan de slag. Printer nodig? Geen probleem. Gast ontvangen? Uw bezoekers worden door de receptie hartelijk ontvangen en wegwijs gemaakt. Toch een vergaderruimte nodig? We regelen het graag voor u.

flexwerken

Vers en gezond

Zin in een lekkere lunch voor, tijdens of na uw overleg? We hebben een uitgebreid aanbod van luxe broodjes, verse soepen en salades. Onze gerechten worden bereid met dagverse en seizoensgebonden ingrediënten. De keukenbrigade van de Gele Kegels stelt met zorg de lekkerste gerechten voor u samen.

Flexwerken

Gratis en gastvrij

Flexwerken is gratis bij de Gele Kegels. U hoeft niet te reserveren. Ideaal als u thuis aan het werk bent en behoefte heeft aan een andere werkomgeving. U bent van harte welkom; binnenlopen, inloggen op het wifi netwerk en u kunt aan de slag. Dat is handig!

flexwerken

Coachingarrangement

Ruimte nodig voor uw één op één gesprek? We bieden afgesloten ruimtes zodat u in alle rust en ongestoord uw (coaching)gesprek kunt voeren. Dit coaching arrangement kost slechts € 17,50 per persoon per uur. Koffie, thee en water zijn uiteraard inbegrepen. Natuurlijk kunt u gebruik maken van onze faciliteiten.

Wilt u meer informatie over flexwerken? Neem dan contact op met onze medewerkers op nummer 040 – 202 60 00 of per mail.