Werken & overleggen

Plezierige werkplek nodig? Kantoor aan huis maar de muren komen soms op u af? Loop binnen bij Gele Kegels, log in op het gratis wifi netwerk en u kunt aan de slag. Handig voor een zakelijke afspraak buiten de deur. Of omdat u even wilt overleggen met een aantal collega’s of zakenrelaties. We bieden de oplossing voor wie zelfstandig en mobiel wil werken. U bent van harte welkom en u kunt zonder reserveren terecht. Werken, ontmoeten en overleggen in onze inspirerende en professionele omgeving.

Flexwerken

Flexibel en op maat

Flexwerken wordt steeds populairder. Werken waar en wanneer u maar wilt. En eens een keertje niet in de file staan. Zelf bepalen wanneer, hoelang en waar u gaat werken. Gele Kegels is de uitgelezen locatie voor mobiel werken. Onze flexwerkplekken zijn gratis!

Overleg

Ruimte en Privacy

Meer privacy nodig? Het komt geregeld voor dat onze gasten tijdens hun overleg graag wat meer privacy willen hebben. Tegen een gereduceerd tarief huurt u een van onze vergaderzalen. Stuk voor stuk prettige ruimtes en natuurlijk van alle gemakken en faciliteiten voorzien

Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander waar een goede vergaderlocatie aan moet voldoen. U en uw gasten staan centraal. De Gele Kegels biedt ondernemend Eindhoven alle mogelijkheden om te werken, overleggen of elkaar te ontmoeten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw vergadering of bijeenkomst? Vragen, opmerkingen of suggesties? We horen het graag. Neem contact met ons op via 040 – 202 60 00, welkom@gelekegelseindhoven.nl of via het contactformulier. We staan graag voor u klaar. Online boeken of een offerte aanvragen kan natuurlijk ook.