MVO

MVO

We hebben de ambitie om het elke dag weer beter te doen als de dag ervoor. In onze dienstverlening naar onze gasten, maar ook vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid.


Trotse partner van het McDonald Huis Zuidoost Brabant

Gele Kegels Meeting Center is sinds 2013 trotse partner van het Ronald McDonald Kinderfonds en zet zich actief in voor het Ronald McDonald Huis Zuidoost Brabant. Daarnaast draagt Gele Kegels Meeting Center ook andere organisaties en stichtingen een warm hart toe. Ook duurzaamheid speelt een belangrijke rol binnen onze organisatie.

cute

Ronald McDonald Huis Zuidoost Brabant

Gele Kegels Meeting Center zet zich sinds 2013 in voor het Ronald McDonald Huis in Zuidoost Brabant. Medewerkers van Gele Kegels Meeting Center organiseren het hele jaar door verschillende acties en evenementen om geld in te zamelen en daarmee zoveel mogelijk “nachtzoenen” te realiseren. Dit in nauwe samenwerking met het team van het Ronald McDonald Huis Zuidoost Brabant. Een greep uit de acties die we tot nu toe hebben gedaan voor het Ronald McDonald Huis Zuidoost Brabant:


  • Verkoop van de Kinderfondsknuffels.
  • Verschillende Valentijnsacties zoals het verkopen van rozen en bonbons.
  • Inzameling middels donatiehuisjes.
  • Ontwikkeling en sponsoring duurzame bestekhuisjes.

Wist u dat?

De Ronald McDonald huizen geen subsidie ontvangen en dus volledig afhankelijk zijn van donaties Een “nachtzoen” in het McDonald Huis Zuidoost Brabant € 45 kost? De ouders die er overnachten betalen zelf € 15.


Voor meer informatie over het McDonald Huis Zuidoost Brabant kunt u kijken op hun website.