Over Gele Kegels

Bron van energie, ruimte voor inspiratie!

Inspiratie, focus, energie. U vindt het in Gele Kegels Eindhoven. De kleurrijkste locatie voor uw vergadering, training of congres. En dát in het hart van Eindhoven, de stad die bruist van creativiteit, goede ideeën en Brabantse gastvrijheid. U voelt het in onze locatie, u ervaart het door onze mensen.

Elke ontmoeting krijgt kleur bij Gele Kegels. Met onze hartverwarmende gastvrijheid maken wij uw vergadering bijzonder, uw training geslaagd en uw congres tot een succes. U krijgt het beste van alles, zoals u dat mag verwachten van het eerste Boutique Meeting Centre van Nederland. Als kleinschalige vergaderlocatie zijn wij uw specialist in gastvrijheid en expert in onverdeelde aandacht.

Vergaderen in Eindhoven? Ontdek Gele Kegels

Kleinschalig is overigens maar hoe u het bekijkt. Want Gele Kegels is groots in service en ruim in mogelijkheden. Onze vergaderlocatie is ronduit praktisch en compleet. Met 13 zalen en 17 flexibele zaaloplossingen is er altijd een ruimte die past bij uw wensen én bij het aantal gasten dat u meeneemt. Of het er nu 2 of 120 zijn.

Staat bereikbaarheid hoog op uw wensenlijst? Ook dan is Gele Kegels dé keuze voor uw vergadering, training of workshop. Onze locatie ligt op slechts 1 minuut lopen van parkeergarage Kennedyplein en Eindhoven CS. U hoeft bovendien vrijwel niets mee te nemen, want ook dat is hier voor handen. Van beamer tot flipover en whiteboard, van All-Cables-Available-Service tot complete Meeting Kit.

Inspireer uzelf en uw gasten

Onze vergaderlocatie in het centrum van Eindhoven heet niet zomaar Gele Kegels. We liggen pal tegenover het gelijknamige kunstwerk, maar het is vooral de kleur die zoveel zegt over wat u bij ons ervaart. Geel prikkelt en geeft energie. De warme, opgewekte kleur maakt hersenen actief en stemt positief.

Gele Kegels sprankelt en inspireert. Precies wat u en uw gasten nodig hebben tijdens uw vergadering, training of congres. Ontdek de kleur van gastvrijheid, ontdek Gele Kegels Eindhoven.

Meer informatie? Neem dan contact met ons op.

 contact