Gele Kegels geeft kleur aan uw bijeenkomst

De kleur ‘geel’ sprankelt en inspireert. Precies wat u en uw gasten nodig hebben tijdens een bijeenkomst. Geel is daarom de overheersende kleur die u binnen Gele Kegels Meeting Center veel terug ziet komen. Het is namelijk de kleur die het meeste licht geeft van alle kleuren, het prikkelt en geeft energie. Geel is de kleur die creativiteit en fantasie stimuleert. Daarnaast stimuleert geel uw mentale processen, focus en doelgerichtheid tijdens een bijeenkomst of brainstormsessie. Energie en inspiratie komen goed van pas tijdens een vergadering, training of brainstormsessie. De warme, opgewekte kleur maakt hersenen actief en stemt positief.

Ontdek de kleur van gastvrijheid

De kleur geel past ook goed bij onze Brabantse gastvrijheid, ook wel “Hartverwarmende Hospitality” genoemd. Want kleur geeft warmte en inspiratie. Elementen die belangrijk zijn voor een geslaagde bijeenkomst. Daar kan een kleurrijke locatie aan bijdragen. Betrokken medewerkers die echt begrijpen wat u wilt en alle denkbare voorzieningen maken het plaatje compleet. Onze medewerkers geven iedere dag op sprankelende wijze kleur aan uw bijeenkomst!

Het kleurrijke kunstwerk

De originele naam van het kunstwerk tegenover onze locatie is ‘’The Flying Pins’’. Het kunstwerk werd ontworpen door beeldhouwers Claes Oldenburg en Coosje van Bruggen en onthuld op 21 mei 2000. De kunstenaars zagen in de Kennedylaan een bowlingbaan en zijn zo tot het idee gekomen. De Flying Pins is een plaatsgebonden kunstwerk. De configuratie van een bal, omringd door kleinere elementen van gelijke omvang, verwijst naar het ontstaan en de ontwikkeling van de stad Eindhoven, die als kern werd omgeven door vijf onafhankelijke dorpen, als een soort zonnestelsel of een moleculair model. De gele kleur van de Flying Pins is ingegeven door de narcissen die ieder voorjaar weer de berm van de Kennedylaan sieren. Bovendien ondersteunt de gele kleur de ruimtelijke werking van het kunstwerk.