Kindest Regardz: Nieuw magazine over State-of-the-Heart Hospitality van Regardz

KindestRegardz CoverOp 15 mei 2014 wordt in Eindhoven het gloednieuwe Kindest Regardz magazine geïntroduceerd. Ruim 200 speciaal geselecteerde bedrijven in Eindhoven ontvangen deze week het Glossy magazine vol met inspirerende verhalen van professionals en bekende Nederlanders. Regardz zet hiermee de volgende stap in haar ambitie de meest aardige dienstverlener van Nederland te blijven op het gebied van zakelijke ontmoetingen en bijeenkomsten.

Visie van Regardz op ontmoeten

De visie van Regardz is dat mensen elkaar blijven ontmoeten. Mede door de macht van internet, smartphones en APP’s is de behoefte naar fysieke ontmoeten belangrijker dan ooit. “Mensen vinden elkaar steeds meer online, maar de verbinding maken ze in de fysieke wereld. Regardz zorgt ervoor dat mensen elkaar zakelijk optimaal kunnen ontmoeten. Onze visie is dat mensen niet zonder elkaar kunnen en dat wij een bijdrage kunnen leveren om van iedere bijeenkomst een succes te maken,” aldus Luc van Bussel.

Glossy Magazine als imagodrager

Kindest Regardz is een glossy magazine met inspirerende verhalen van inspirerende professionals als Charlotte Labee, Erik Smithuis van ICM en Annelies Simons van VNG. Het magazine geeft ook een kijkje in de ‘keuken’ van Regardz. Kindest Regardz is een halfjaarmagazine dat op een bevlogen manier kijkt naar het gevarieerde aanbod van activiteiten op het gebied van werken, vergaderen, ontmoeten, trainen, vieren en congressen.

State-of-the-Heart hospitality als strategie

De lancering van het magazine is tevens de start van een intern inspiratie-programma waarmee Regardz haar medewerkers zal motiveren om van gasten vrienden te maken. “Kindest Regardz zegt eigenlijk alles. Met State-of-the-Heart Hospitality gaan we service meer betekenis geven en moet service meer een totaalbeleving worden voor klanten en gasten. We zien dat klanten en gasten zeer dichtbij komen, mede door de digitale revolutie. Regardz gaat vanaf heden haar excellente service volledig in de strijd werpen om zich verder te onderscheiden in de markt. Service is nu geen toeval meer en moet zijn dan alleen een glimlach,” aldus Luc van Bussel bestuursvoorzitter.

Vergaderen in hartje Eindhoven bij de Gele Kegels.

Gele Kegels biedt u de ruimte om met een klein of groot gezelschap te komen vergaderen en te werken. Zeker ook voor trainingen zijn onze zalen zeer geschikt. Elke ruimte is volledig voorzien van audiovisuele mogelijkheden, gratis wifi en zijn naar uw wens in te richten. Tijdens de lunch u genieten van ons unieke Brabantse lunchbuffet; “wij weten wel wat lekker eten is!” Aldus de medewerkers van de Gele Kegels.

Regardz Hospitality Group

Regardz is een landelijke organisatie van authentieke Congres- en Vergaderlocatie waaronder La Vie in Utrecht, Buitensociëiteit in Zwolle, Zilveren Toren en Planetarium in Amsterdam en Eenhoorn in Amersfoort. Het Berghotel in Amersfoort en het Airport Hotel in Rotterdam maken deel uit van de Regardz groep. Het is de missie van Regardz om zakelijke en particuliere gasten te ontzorgen met hun (flex)werken, bijeenkomsten, opleiding en trainingen, vergaderingen, congressen of events.