Gele Kegels geeft kleur aan uw bijeenkomst

gele kegelsDe kleur geel sprankelt en inspireert. Precies wat u en uw gasten nodig hebben tijdens een vergadering, training of congres. Geel is een bijzondere kleur die u daarom binnen Gele Kegels Meeting Center veel terug ziet komen. Het is namelijk de kleur die het meeste licht geeft van alle kleuren, het prikkelt en geeft energie. Energie en inspiratie komen goed van pas tijdens een vergadering, training of brainstormsessie. De warme, opgewekte kleur maakt hersenen actief en stemt positief.

Ontdek de kleur van gastvrijheid

Kleur geeft warmte en inspiratie. Elementen die belangrijk zijn voor een geslaagde bijeenkomst. Daar kan een kleurrijke locatie aan bijdragen. Betrokken medewerkers die echt begrijpen wat u wilt en alle denkbare voorzieningen maken het plaatje compleet. Onze medewerkers geven iedere dag op sprankelende wijze kleur aan uw bijeenkomst!

Gele Kegels: het kunstwerk

Foto's Gele KegelsDe originele naam van De Gele Kegels is The Flying Pins. Het kunstwerk werd ontworpen door beeldhouwers Claes Oldenburg en Coosje van Bruggen en onthuld op 21 mei 2000. De kunstenaars zagen in de Kennedylaan een bowlingbaan en zijn zo tot het idee gekomen. De gele kleur van de kegels werd uitgekozen door Van Bruggen en verwijst naar de gele narcissen die elk voorjaar de Kennedylaan opfleuren. Het hoogste punt van het kunstwerk is circa 8,5 meter hoog. De bal heeft een diameter van ca. 6.7 meter. Het beeld is gemaakt van staal en versterkt kunststof met een polyester-polyurethaan coating. De kosten bedroegen ongeveer (omgerekend) €1,1 miljoen en zijn voornamelijk betaald door het bedrijfsleven van Eindhoven.