Eten & Drinken

Eten en drinken is beleving, zegt men, en zo is het ook. Want lekker eten en drinken in een gezellige omgeving, dat doet iets met mensen.

Eten en drinken in La Vie Utrecht

broodjeslunchOntbijt, lunch, diner of borrel? Ook qua catering heeft La Vie veel te bieden. In de lounge of het restaurant kunt u terecht voor ontbijt, lunch of diner. Sluit uw vergadering af met een borrelarrangement voor een informele afsluiting van de dag. Door het restaurant en de lounge zijn er diverse mogelijkheden voor u en uw gezelschap.

Lounge
De lounge biedt de hele dag een uitgebreid assortiment aan drankjes en snacks. Voor ontbijt of lunch bent u hier aan het goede adres, maar u vindt er ook lekkere tussendoortjes en natuurlijk heerlijke koffie. Een borrelarrangement is ook mogelijk.

restaurant La VieRestaurant
Het sfeervolle restaurant op de zesde etage heeft een mooi uitzicht over Utrecht. Hier vindt u dagelijks een uitgebreid lunchbuffet. De lunch bestaat uit een assortiment van diverse broodsoorten, hartig en zoet beleg, soep, snacks, warm gerecht, saladebuffet, vers fruit, kaasplankje, zoetigheden, smoothie, jus d’orange, yoghurtdrank, melk, karnemelk en verschillende bites.

‘s Avonds kunt u hier uitgebreid dineren. Van buffet en dagschotel tot driegangendiner. Er is van alles mogelijk. Heeft u speciale wensen? Chefkok Martin speelt er graag op in.

Laat ons weten wat uw wensen zijn en het team van La Vie Utrecht overtreft uw verwachtingen. Van kleine gezelschappen van 2 personen tot grote groepen tot 200 man; geen probleem bij La Vie Utrecht! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.