Succesvolle bijeenkomst? Dit heeft u nodig!

Het kan altijd gebeuren dat u iets vergeet tijdens het organiseren van een bijeenkomst. Daarom hebben wij bij Gele Kegels op locatie verschillende Meeting Inspirations, deze zitten standaard inbegrepen bij uw arrangement. Meeting Inspirations zijn inspirerende en praktische benodigdheden en bieden alles wat u nodig heeft voor een succesvolle bijeenkomst. Bent u benieuwd welke handige items er in de Meeting Kit zitten? En welke ‘brain games’ wij hebben om het concentratie niveau hoog te houden? Lees snel verder!

1. Een serieus spelletje!

Serieus spelen, dat doet u met de LEGO® SERIOUS PLAY® kit. Nu horen wij u denken: dat is toch voor kinderen? Niets is minder waar. Waar kinderen LEGO® stenen gebruiken om hun “dromen” te bouwen, is LEGO® voor volwassenen een speelse en laagdrempelige tool om te bouwen aan nieuwe strategieën en bedrijfsprocessen te verbeteren.

Door ideeën en inzichten met behulp van de stenen visueel te maken kunt u snel effectieve resultaten behalen op gebied van o.a. teambuilding, verandermanagement en procesverbetering.

Meer informatie over de LEGO® SERIOUS PLAY® kit? Klik hier!

2. Wat zit er in de koffer?

De Meeting Kit biedt u praktische benodigdheden ter ondersteuning van uw bijeenkomst en is aanwezig in elke zaal, wel zo handig! Benieuwd wat er in onze Meeting Kit zit?

  • Viltstiften
  • Plakband en perforator
  • Paperclips en nietmachine
  • Correctieroller & paracetamol
  • Post-its
  • Stressbal

En dat is nog lang niet alles. Klik hier voor meer informatie over de Meeting Kit.

3. Een spelletje dat het brein prikkelt!

Tijdens het spelen van Ping-Pong worden verschillende delen van het brein benut. Het reageren op onverwachte bewegingen in combinatie met een snelle hand-oog coördinatie kan de hersenfuncties verbeteren.

Doordat u zich tijdens Ping-Pong voor de volle 100% moet meeting-inspirations-ping-pongfocussen hoeft u tijdelijk even nergens anders aan te denken. Daardoor voelt u zich na een potje Ping-Pong ongetwijfeld weer ontspannen en kunt u uw bijeenkomst weer vol energie voortzetten.

Wilt u meer informatie of bent u benieuwd wat voor spellen u allemaal kunt spelen? Klik hier voor meer informatie.

4. Meer informatie?

En dit zijn nog lang niet alle Meeting Inspirations die wij op locatie hebben. Voor meer informatie kunt u de website van Meeting Inspirations bekijken of contact opnemen met onze Hospitality Manager, Tamara van de Manakker- van den Berkmortel. Dit kan via mail of telefonisch: 040 – 202 60 00.