Reviews

Ons succes hangt af van de tevredenheid van onze gasten. Daarom vragen we onze gasten dagelijks hun ervaringen met ons te delen. Zo kunnen we het de volgende keer nóg beter doen! Onderstaand kunt u enkele reviews lezen van gasten die u voor zijn gegaan. Wilt u uw mening delen over uw ervaringen met Gele Kegels Meeting Center Eindhoven?

Vul dan onze enquête in.
ONLINE ENQUÊTE


Beste Tamara,

Graag wil ik, mede namens vele collega’s, de complimenten overbrengen aan jou en je team. Vanuit NS-Reizigers maken wij regelmatig gebruik van Gele Kegels Meeting Center Eindhoven.

We worden altijd vriendelijk, behulpzaam en respectvol geholpen. De catering, koffie, thee, eten, ander drinken, versnaperingen het is altijd in orde.Uit ervaring kan ik zeggen dat dit niet op alle plaatsen gelijk is.

Vandaar deze mail als compliment aan alle medewerkers van Gele Kegels Meeting Center Eindhoven!

NS


Ik schrijf nooit aanbevelingen voor zalen centra, maar vandaag wil ik dat wel doen. Ik heb vandaag een hele productieve en heerlijke dag gehad met de groep die ik mocht trainen. De mensen van Regardz waren zeer gastvrij en pro actief. In alles voel je de gastvrijheid en aandacht die gegeven wordt aan ons als gasten. De zaal was perfect in orde, heerlijke verse soorten thee waar je uit kan kiezen, doorlopende verversing van koffie en thee, een overheerlijke en zeer rijke lunch, fijne zaal met alles wat ik en de groep nodig had. Kortom een top dag mede dankzij het personeel van de Gele Kegels.

Paul van Schaik

Directeur Lean en Continu Verbeteren NS Reiziger