Mogelijkheden

Op zoek naar een locatie voor uw congres, productpresentatie of seminar? Gele Kegels biedt u de ruimte die uitstekend geschikt is voor een gezelschap tot 120 personen. Modern ingericht en natuurlijk van alle gemakken voorzien. Ons team heeft alle ervaring en deskundigheid in huis om het congres of event aan uw wensen aan te passen. Kleiner gezelschap? Geen punt. Gele Kegels heeft zowel grote als kleine zalen voor uw congres.

Gele Kegels is al jarenlang een bekende en populaire locatie voor vergaderingen, congressen en evenementen. Van uitbundig bedrijfsfeest tot intiem diner, alles kan. We bieden u een totaaloplossing: prachtige ruimtes met alle denkbare voorzieningen en culinaire verrassingen. Servicegerichte mensen die met u meedenken en aan een half woord genoeg hebben. Gele Kegels geeft u graag de ruimte. Wij maken iedere dag op sprankelende wijze het verschil voor onze gasten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bijeenkomst? We denken graag met u mee. Hieronder vindt u een aantal inspirerende voorbeelden. Speciale wensen? Neem contact met ons op. We vinden altijd een passende en verrassende oplossing voor u.

mogelijkheden

Uw congres of beurs

U bent voor uw congres of seminar op zoek naar een geschikte congreslocatie? Gele Kegels heeft een aantal specifieke basisvoorzieningen en behoort daarom tot een van de meest multifunctionele congreslocaties van Nederland. Uitstekend bereikbaar, prima catering en gastvrije service: uw gasten ervaren kwaliteit. Ook uw vergadering, congres of evenement is bij ons in goede handen.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

mogelijkheid

Feestelijke boekpresentatie

U heeft een boek geschreven of een nieuw boek gepubliceerd: een bijzondere mijlpaal die u wilt delen met uw netwerk. Bij Gele Kegels hebben we alles in huis om van uw boekpresentatie een feestelijke gebeurtenis te maken. Wilt u uw gezelschap verrassen met een aangeklede netwerkborrel? We doen u graag een passend voorstel. U zegt het maar. Wij regelen het.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

mogelijkheid

Sfeervolle borrel

Netwerkborrel? Uw gasten voelen zich op hun gemak in onze sfeervolle, warme ambiance. Gele Kegels is een uitstekende plek waar mensen elkaar ontmoeten: gewoon gezellig bijkletsen en nader kennismaken onder het genot van een drankje en een hapje. We hebben een uitgebreid aanbod van diverse dranken, snacks en bites. Ons assortiment is groot en valt bij iedereen in de smaak.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

mogelijkheid

Geslaagde Persconferentie

Persconferentie beleggen? Dan moet u er zeker van zijn dat de techniek werkt en dat u niet gestoord wordt. Gele Kegels biedt u de ruimte. Hier geven we in een handomdraai de perfecte invulling aan uw persconferentie: van technische faciliteiten tot tal van cateringmogelijkheden, we hebben alles in huis. U concentreert zich op de inhoud, wij doen de rest. Goed geregeld.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw congres, vergadering of bijeenkomst? Vragen, opmerkingen of suggesties? We horen het graag. Neem contact met ons op via 040 – 202 60 00, via e-mail of via het contactformulier. We staan graag voor u klaar. Online boeken of een offerte aanvragen kan natuurlijk ook.