Congressen/Events

Congres, seminar of symposium organiseren? De eerste stap is het vinden van de juiste locatie voor uw bijeenkomst. Een congres organiseren is immers meer dan elkaar treffen; het is een beleving voor uw gasten. Persoonlijk contact in een professionele omgeving.

Geslaagde bijeenkomsten
Door de uitgebreide technische faciliteiten, sfeervolle uitstraling en uitstekende catering is Gele Kegels dé locatie voor congressen en symposia in Eindhoven. De Gele Kegels vormt al jaren de achtergrond van geslaagde bijeenkomsten en congressen van veel verschillende organisaties en bedrijven. Bekijk hier de locatiebrochure.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw congres, symposium of seminar? We horen het graag. Neem contact met ons op via het contactformulier. Wilt u één van onze collega’s spreken? Belt u dan naar 040 – 202 60 00. We denken graag met u mee.

 

congres

Handige Voorzieningen

De zalen van Gele Kegels zijn uitgerust met prima faciliteiten en technologische hulpmiddelen op het gebied van licht, beeld en geluid. Uiteraard kunnen uw gasten gratis gebruik maken van ons wifi netwerk tijdens uw congres. Van catering tot techniek, het is goed geregeld.

Congres

Multifunctionele zalen

Gele Kegels heeft 13 ruimtes (van 30 tot 150 m2) die kunnen worden samengevoegd tot meerdere grote zalen. Ook kunnen de verschillende zalen elkaar ondersteunen als break outs. Van informele netwerkborrel tot meerdaags congres; de Gele Kegels in Eindhoven biedt het u allemaal.

Meer zaalinformatie.

 Congres

Voor uw beurs of congres

Gele Kegels is de uitgelezen locatie voor uw congres of beurs. Ideaal voor uw gezelschap tot 250 personen. Ons team staat graag voor u klaar om u organisatorisch te ondersteunen. We faciliteren u optimaal met onze moderne zalen en multifunctionele faciliteiten.