Blog: achter de schermen bij de afdeling receptie

IrisOok benieuwd naar hoe het er achter de schermen van de Gele Kegels aan toe gaat? Wij geven u graag “een kijkje achter de schermen”. Deze keer vertelt stagiair Iris de Brouwer u over de afdeling receptie. 

Twee keer per week zit ik achter de receptie bij de Gele Kegels. De rest van de week loop ik stage bij Groenendael in Hilvarenbeek. De afwisseling tussen deze twee locaties is erg leuk en maakt mijn stage super gevarieerd. Hier ga ik vertellen hoe een dagje voor mij bij de Gele Kegels is. Bij de Gele Kegels zit ik voornamelijk achter de receptie, hier ontvang ik de gasten voor de vergaderingen in de Gele Kegels. Maar ook de gasten, klanten en bezoekers van de andere bedrijven in de Kennedytoren wijs ik de weg.

De werkzaamheden achter de receptie zijn voor mij leuk om te doen, het contact met de gasten en de opdrachten die ik krijg  zijn erg van toepassing op mijn opleiding Communicatie. Ik krijg vaak leuke opdrachten om communicatiemiddelen te ontwerpen zoals flyers voor de verschillende acties vanuit de Gele Kegels, dat is ontzettend leuk om te doen!

Maar ik zit niet alleen achter de receptie. Doordat het team dat hier op een dag werkt niet zo heel groot is moet je veel samenwerken. De werkzaamheden zijn dan erg verschillend, wanneer het even druk is met de koffiepauze schiet je daar te hulp en wanneer er een grote groep geluncht heeft en er veel op moet worden geruimd doen we dat met z’n allen. Het ‘een team een taak’ idee is hier in de Gele Kegels dus zeker van toepassing! En dat is hartstikke fijn en gezellig omdat je met al je collega’s samen werkt en dus een leuke band opbouwt.

Graag tot ziens in de Gele Kegels!

Groet, Iris

Heeft u interesse in het organiseren van uw bijeenkomst in de Gele Kegels? Neem dan contact met ons op.